måndag 11 april 2011

Helgen

Fredag: Hände inte så mycket, la mig rätt tidigt.

Lördag: Åkte far och 8 av hans polare till Hässleholm vid 8 på morgonen för att se en veteranmarknad. De va inte mycket att hurra för. Pappa hitta inget till hans moped. Sen drog vi hem och gjorde taco, såg på Himlen är oskyldigt blå , redigt bra film.
Åkte iväg till farsans kompis Bengt och grilla och tog bärs till sena natten, blev erbjuden lärlingsjobb på resande montör specialiserad elektronik på lastbils tvättar. Hemma varannan helg, ska gå under en norrlänning som har jobbat som elektriker hela sitt liv. Jobben kommer va i hela Sverige. Redigt roligt :). Får reda på nästa vecka om det blir av.


Söndag: Vakna i det underbara vädret tidigt, jag och far åkte ut till Bengt för att hämta min bil. Vi snacka att vi får ju ta en tur. Så jag körde ut dom till deras mopeder nån mil från Åstorp. Bengt låna mig hans sambo Ugglas moped (a, släkt med the Uggla :P). Så vi tog en tur därifrån till Strövelstorp, redigt härligt. Sen fick vi ett akut samtal på eftermiddagen när vi var hemma från rundan. Farmor ville att vi skulle komma, farfar hade fått ont i bröstet. Han hade troligen fått sån ångest blandat med kärlkramp, men när vi kom så hade det lugnat ner sig lite med hjälp av undersköterskorna. Han frågade efter Susanne (pappas enda syskon), men hon kom inte hem förräns natten till måndag från Spanien. Tror han kände på sig att han inte har lång tid på sig. Berätta för han att jag har antagligen jobb, han blev glad :), sen prata han med mig som om det var sista gången vi prata. Berätta till att jag skulle vara man och vara snäll mot pappa och hjälpa han. För jag är blivande mannen i familjen (ok). Pappa börja gråta, är jätte jobbigt att se han gråta. Farfar är så dålig nu så att man knappt hör vad han säger. Men han är helt klar i huvudet.


Måndag: Idag åkte jag till Dennis i höganäs,  sitter och spelar med han och hans bror jos. Jag gjorde nyss köttfärssås som dom tyckte va gott :). Ska vara här tills imorn. Men har mobilen tätt på mig om något skulle hända med farfar. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar