fredag 18 mars 2011

Farfar

Ska åka med syrran och pappa och besöka farfar nu på lasarettet. Står och väntar utanför coop medans dom köper hans favorit choklad.

torsdag 17 mars 2011

Torsdag

Varit och hämtat lite kläder hos Kim idag. Han följde med till city gross och panta. Han hade pant för 130 kr. Körde slut på 2 pantmaskiner och 1 hängde sig :P.
Jag köpte 1 Kg färsk sill, 2 kg färdighackad lök, 2 kg broccoli/morot mix, 2 kg färs, morötter och bananer. Här blir det nyttigt :P.
Far min är i Stockholm, så man fick ha Mazdan idag.
Farmor ringde mig när jag handla, hon ville bjuda på lite spenat soppa, hon är lite ensam nu. Hon går ju och oroar sig mycket för farfar. Det är inte bra med han på sjukhuset, hoppas han kryar på sig. Körde hem till henne senare och glodde på skidskytte, gick bra för svenskarna :).
Nu ska jag köra syster till innebandy, om jag orkar så åker jag en runda och skjuter lite.
Sen blir det Rögle ikväll på tv.
Ciao

onsdag 16 mars 2011

Vandring

Varit ute och gått idag igen. Jädrigt skönt.
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=218197366325408593701.00049e85cb9179f005208
Lite högre tempo, ska öka tills det blir jogging. Sen när värmen ökar ute blir det cykling. 

Beslutsam

Har tagit tag i mycket iallafall.

Har varit på fest med många människor som jag har blivit ovänner med under åren pga mina förhållanden.
Förra helgen va jag och festa med mitt X Helenas nuvarande pojkväns farbror Mange som jag har bråkat med otaliga gånger. Vi tog i hand och sa förlåt för vad som har hänt. Gick hur bra som helst. Men vi har hatat varandra så mycket så hade jag inte pratat med honom innan jag kom till festen på facebook så hade han slått gnistor runt av ilska (sa han).

Sen festa jag i HBG för 2 helger sen med Philip och Dennis. Philip och jag hade redigt roligt och satt och prata hela kvällen. Kändes bra.

Vill verkligen gå vidare med mitt liv. Idag ska jag till läkaren och se vad vi kan lösa idag. Har kontakt med socialen för ekonomiskt stöd tills jag är på fötterna igen. Varit på arbetsförmedlingen, sökt lite distans kurser på nätet att få upp mitt gymn. bet. Börjat med C teorin, prövat att göra lite högskole prov hemma. Gått ner från 80 kg till 69 på nån månad, och börjat få lite muskulatur. Men alting känns lönlöst sålänge jag inte kan prata med dom jag bryr mig om. Börjar känna att hoppet för att prata med dom två är helt förlorat.

tisdag 15 mars 2011

Tisdag

Varit flitig och varit ute och gått nu några dagar. Behöver verkligen få ut alla negativa tankar. http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=218197366325408593701.00049e85cb9179f005208
Gick hem till farmor och prata lite. Hon sitter helt själv nu när farfar blev akut inlagd.
Ikväll blir det skytte med syrran.

Saknad

Så många gånger jag har hållit i telefonen och velat ringa och berätta allt som har hänt mig dom senaste veckorna. Saker jag har gjort som jag är otroligt stolt över, saker som har gjort mig väldigt ledsen. Du kommer alltid vara min vän i hjärtat. Saknar dig.


Saknad...
Det finns en saknad, som alltid stannar.
Det finns en saknad, som aldrig ger sig av.
Det finns en saknad, som alltid blommar.
En sådan saknad har jag...