lördag 8 augusti 2009

triumph

sicken skönhet som står på knutstorp.

knutstorp

Då sitter man med Anthony på knutstorp och tittar på roadracing.

nathas fest

stört skön kille kille från festen.

onsdag 5 augusti 2009

Triumph Street Triple

VILL HA!!!!!

triumph Street 675cc

Då har jag bestämt mig för den här hojen. Ska åka ut till England i vinter/vår och köpa den. Längtar redan. Kliar i fingrarna nu när man har mc kort.

tisdag 28 juli 2009

MC kort

K. och A. e nyblivna MC förare :). A hade jag har träffat innan för några år sen när han var polare och klasskamrat till mitt X). Alla fick MC kort från vår körskola, inkl. mig :D:D! Jipppppi! Nu e det bara hoj som fattas. Kommer nog köpa A.s MC så snart bilen e såld. Vi höll på från 6 till 16:30. Har varit så självupptagen hela dan så man glömde att gratta fassan. Så när man ringde och berätta att man klarat de fråga han om inte jag skulle gratta han. Förlåt fassan. Men ska hem till han så ska vi fira mig och han. Sen ikväll ska alla utom en ses nere i stan och fira med några bier. Får inte bli för många, för jag ska övningsköra med lastbil kl 07:50 imorn:P.
Bruuuummm

MC uppkörning

Här e några av oss som släpa oss upp vid 6 (skulle varit i skolan vid 6 men mobilen ringde inte:P, läraren väckte mig 10 över). För idag stod det MC uppkörning på schemat. Började med en körning till ängelholms flygplats, där vi övade i en timme, sen kom snubben från VV. Vi var 3 privatister och 7 från min körskola (Karl-Eriks). På flygfältet fick man visa att man kunde hantera MC innan man körde ut i trafiken. Alla klarade sig utom den första killen som körde lätt MC, lider med dig. Jag hade lite problem med lågfarts provet, men min helhet tyckte han att jag skulle klara av trafik och skulle pröva mig i lågfart sen lite mer. Efteråt så körde vi tbx till HBG och väntade på VV snubben och käka lunch. Här sitter vi och väntar på att köra.

onsdag 15 juli 2009

friends

Träffa dom här i hbg.

tisdag 14 juli 2009

tato 3

Nu blev de Martins pojkväns tur. Två manliga kõns symboler tillsammans. innan mig va de marcus som la till en 4 stjärna på benet.

tato

Fyllde i tatueringen. Så nu har jag en snygg eternity tato. För mig betyder mig att inget varar förevigt.

imag0051

Tura

Då sitter man och turar med n. och Jonas.

söndag 12 juli 2009

Dj

Då e man dj ikväll på club Harmony för att minimera kostnaden. För denna helgen viste vi skulle va tufft. karnival, båstad och massa konserer. Plus med dåligt väder. Men nästa helg slår vi på stort med hula hula tema och corona erbjudade. yeah

fredag 10 juli 2009

Ica lagret

Sorry att jag inte har uppdaterat bloggen på sistonde. Har haft mycket med klubben att göra. Hämtar bror efter jobb nu och ska fixa loggan på tröjorna vi ska beställa.

lördag 4 juli 2009

Lyxbåt

Jag och bror va påväg till Harmony när vi ser den här feta båten mitt i sundet. Blev lite imponerad av storleken och tänkte på att M. e kapten på nått liknande.

fredag 3 juli 2009

Fredags morgon!

Såg i mitt förra inlägg va det RÄTT många stavfel, får skylla på mobilen (men de va nog fyllan på scandlines som e boven). Idag ska börjas med att bleka tänderna och lägga mig och sola. Sen när bror har slutat kommer det bli fullt upp på båten. Ska fixa och dona inför festen.

Torsdag

Jag och n. har vatt och turat och ska snart hem till mig med Jonas. Har vatt en redigt najs helg. Träffade e. från. en fest i Väsby, bytte nr och kanske kommer på fredag.

torsdag 2 juli 2009

Harmony

Körde in om Harmony och lämna av Jonas som ska jobba. Vakt problemet löste ji. igår. På bilden min bil :P

onsdag 1 juli 2009

Uteplatsen

Sitter och myser på uteplatsen.

Harmony

Sitter och pratar med K. & N. Försöker lösa problemet med vakt folk.

Handelrunda

Åkte och handla med Jonas idag. Blev 3 t-shirt, parfym (fick en träningsbag), rakblad, beer bong:P. cd-r, fotogen lampa och en smultstrå doftolja. Bytade även strålkastare lampan på biltema. Vi hade med Flyers men Väla var helt folk tomt. ska ner med k. i stan och dela ut Flyers snart.

tisdag 30 juni 2009

Utekväll på uteplatsen

Jonas och jag sitter och dricker vin på uteplatsen. N. kommer snart.

Donkan

2 cheese och vatten:P. har varit nere på Harmony och hämtat gazol till utevärmaren. Träffade på k. som kanske tittar õver sen.

Skor

Idag sitter jag och gör mina gråa skor till vita med ett speciell färg för skinn. Har även inhandlade nya skosnören till mina adidas. Gjorde detta på ett par skor för ett halvår sen. Men de va så tidskrävande så har inte pallar göra det på mina två andra par. Men behöver lite snygga skor nu på lördagar. Borde egentligen skaffa mig svarta skor :P. Imorn blir det att köpa lite fina kläder av presentkorten jag fick. Så man kan se professionell ut.

Club Harmony

Jag och bror håller i club Harmony. Vi har premiär den 4 juli. Kommer skriva om hur det e att driva och få in folk. inte världens lättaste kan jag säga.

Ny matta